Reflecterende stickers

Koppelverkoop 2 stuks = 20% korting
vanaf 3 stuks = 30% korting
op artikelen met aanduiding "koppelverkoop"
Korting zichtbaar in het winkelmandje.

Filter Filters

Days
hours
minutes
seconds
Filter Filters

Reflecterende Stickers voor Fietsen en Helmen

Reflecterende stickers zijn een fantastische manier om de zichtbaarheid van kinderen te vergroten tijdens het fietsen. Deze stickers kunnen gemakkelijk op fietshelmen en fietsen worden aangebracht en zijn zowel praktisch als leuk. Reflecterende stickers zorgen ervoor dat kinderen opvallen in het verkeer, vooral bij slecht weer of in het donker. Daarnaast kunnen kinderen hun helmen en fietsen personaliseren, wat fietsen nog leuker maakt.

Veiligheid Eerst: Verhoogde Zichtbaarheid

Het belangrijkste voordeel van reflecterende stickers is de verhoogde veiligheid. Ze weerkaatsen licht van koplampen van auto’s, straatlantaarns en andere lichtbronnen, waardoor kinderen beter zichtbaar zijn voor andere weggebruikers. Dit kan het risico op ongelukken aanzienlijk verminderen, vooral tijdens de donkere wintermaanden of op bewolkte dagen. Veiligheid is van het grootste belang, en met deze stickers kunnen ouders met een gerust hart hun kinderen laten fietsen.

Creatieve Ontwerpen en Kleuren

Reflecterende stickers zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen en kleuren. Van sterren en harten tot leuke dieren en stripfiguren, er is voor elk kind iets te vinden dat hen aanspreekt. Deze verscheidenheid aan opties maakt het mogelijk voor kinderen om hun eigen unieke stijl te creëren en hun fietshelm of fiets te personaliseren. Hierdoor wordt het dragen van een helm niet alleen veiliger maar ook leuker.

Eenvoudig Aanbrengen en Verwijderen

Een van de grote voordelen van reflecterende stickers is dat ze gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen zijn. De meeste stickers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen weersomstandigheden en slijtage, maar toch eenvoudig te verwijderen zijn zonder resten achter te laten. Dit betekent dat kinderen hun ontwerpen kunnen veranderen zo vaak als ze willen zonder dat de helm of fiets beschadigd raakt.

Duurzame en Waterbestendige Materialen

Reflecterende stickers zijn gemaakt van duurzame materialen die waterbestendig zijn. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen regen en andere weersomstandigheden, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik. Ouders hoeven zich geen zorgen te maken dat de stickers na een paar regenbuien loslaten of hun reflecterende eigenschappen verliezen.

Geschikt voor Verschillende Oppervlakken

Deze stickers kunnen op verschillende oppervlakken worden aangebracht, zoals op helmen, fietsen, rugzakken en zelfs op kleding. Dit maakt ze een veelzijdige optie voor het vergroten van de zichtbaarheid van kinderen in verschillende situaties. Reflecterende stickers zijn niet beperkt tot fietsen en helmen, maar kunnen ook worden gebruikt voor andere buitensporten en activiteiten waar zichtbaarheid belangrijk is.

Leuk voor Alle Leeftijden

Reflecterende stickers zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Of het nu gaat om peuters die net leren fietsen of tieners die naar school fietsen, er zijn ontwerpen die bij elke leeftijdsgroep passen. Ouders kunnen samen met hun kinderen de stickers uitzoeken, wat een leuke en interactieve activiteit is die de kinderen ook leert over verkeersveiligheid.

Personalisatie en Originaliteit

Kinderen vinden het leuk om hun spullen te personaliseren, en reflecterende stickers bieden hen de perfecte mogelijkheid om dit te doen. Ze kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en unieke combinaties maken die hun persoonlijkheid weerspiegelen. Deze stickers kunnen ook een geweldige gespreksstarter zijn onder vrienden, wat bijdraagt aan de sociale interactie en het gevoel van eigenwaarde van het kind.

Cadeau Ideeën

Reflecterende stickers zijn ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen of als beloning voor goed gedrag. Ze zijn betaalbaar en nuttig, en kinderen zullen het waarderen dat ze iets krijgen wat zowel leuk als functioneel is. Ouders kunnen een set stickers kopen en deze cadeau doen aan hun kinderen, samen met een nieuwe fietshelm of fietsaccessoires.