Over ons

Als mama van Elena en Alexander kan ik me uren bezig houden met het zoeken en vinden van hippe en betaalbare kinderkleding. Dat bleek niet altijd vanzelfsprekend. Hippe en vooral vernieuwende kinderkleding vindt je helaas niet overal.

Daarom wil ik het voor alle mama’s en papa’s die hiernaar op zoek zijn makkelijker maken en ben ik in september 2019 gestart met mijn webshop HUPSA Kindermode. Bij ons vindt je de hipste kinderkleding online te koop. Bekijk gerust welke merken we in onze collectie hebben.

De naam HUPSA is eigenlijk ontstaan door Alexander. Toen hij drie was speelde hij graag met autootjes (nu nog steeds eigenlijk) en riep hij de hele dag “huppsaaaa..!” telkens wanneer een ‘vliegende auto‘ letterlijk door het huis vloog…

Vanuit HUPSA Kindermode organiseer ik elke derde zaterdag van iedere maand HUPSA Boutique. Tijdens een HUPSA Boutique kan je in alle rust en weg van de drukte onze hele collectie kinderkleding bekijken en passen.

Hou de nieuwspagina in de gaten of schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de precieze datum van de volgende edities.

Ik wens je veel shopplezier. Indien je vragen hebt, mag je me altijd contacteren via e-mail (evelien@hupsa-kindermode.be) of telefonisch (+32 485 82 67).

Groetjes,
Evelien

PS: volg zeker ook de HUPSA Facebook-pagina. Hierop post ik elke dag nieuwe dingen.