Over ons

Waarom HUPSA Kindermode

Als mama van Elena en Alexander kon ik me uren bezig houden met het zoeken naar hippe en betaalbare kinderkleding. Dat ging van gewone kleding om naar school te gaan, maar net zo goed voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag of de feestdagen, of gewoonweg kleding om in de tuin te ravotten.

Elke zoekopdracht werd een zoektocht en steeds weer bleek het niet vanzelfsprekend om te vinden waar ik precies op zoek naar was (lees: wat ik écht mooi vond en waarvan ik dacht dat het betaalbaar en praktische kleding was :-)).

De hipste kinderkleding online

Daarom wilde ik het voor alle mama’s en papa’s makkelijker maken en ben ik in september 2019 gestart met de online webshop HUPSA Kindermode. Belangrijk voor mij is dat persoonlijk advies ook tijdens het online shoppen centraal staat. Daarom kan je mij via (bijna) alle digitale kanalen bereiken met al jouw vragen omtrent maat, pasvorm, kleur en styling advies.

Iedereen verdient uitgebreide service en persoonlijk advies bij het kopen van kinderkleding, ook de online shopper.

Ook een fysieke winkel

Sinds juli 2020 is er naast de webshop ook een fysieke winkel in Hasselt, België bij gekomen. Hier heb ik de volledige collectie beschikbaar en kan je dus de kleding komen bekijken, voelen en passen.

Sindsdien vindt je de hipste kinderkleding dus niet enkel online maar ook in onze winkel. 

Ik wens je veel shopplezier!

Groetjes,
Evelien