Lentefeest en communiekleding 2023

De stijlvolste communiekleding en -schoenen voor de grote dag van uw dochter of zoon.

Laat uw dochter of zoon stralen in een prachtige communie-outfit van HUPSA Kindermode. In onze winkel vindt u de perfecte feest- en communiekleding voor uw kind en dat van merken zoals Scotch & Soda, Mayoral, Le Chic, Red & Blu, Liu Jo en meer.

Naast communiekleding kan je bij ons ook terecht voor communie schoenen. Zowel klassieke als stoerdere outfits zijn mogelijk met merken zoals Zecchino d’Oro, Banaline, Rondinella, Pom ‘d Api, … Bij HUPSA Kindermode in Hasselt shop je je communie-outfit op één plek, da’s kindermode van top tot teen! Lekker makkelijk!

Samen zorgen we ervoor dat je zoon of dochter er op hun best uitzien en zich goed voelen in hun communie-outfit. We creëren een look die perfect bij hen past zodat ze er absoluut absoluut prachtig uitzien op hun grote dag en zich voelen zoals de ster die ze zijn.

Communiekleding meisjes

Communiekleding kiezen doe je niet iedere dag. Daarom helpen wij je met persoonlijk advies de perfecte outfit te vinden waar je dochter de hele dag in zal stralen. In onze collectie communiekleding voor meisjes vind je merken zoals Mayoral, Le Chic, Blue Bay, Liu Jo en meer.

Communiekleding jongens

Kleine jongens worden groot en dat zal zeker zo zijn met een outfit uit onze collectie communiekleding voor jongens, met merken zoals onder andere Scotch & Soda, Le Chic Garcon en Red & Blu. Met zulke chique kleding zal hij zeker een blijvende indruk maken.

Een afspraak is niet nodig, wel handig

Een afspraak maken is niet verplicht, maar raden wij wel ten zeerste aan zodat u in alle rust en ontspanning communiekleding kunt shoppen. Wij nemen de tijd om de communieoutfit van uw dochter of zoon helemaal perfect te maken!

Alles op een rijtje, de ultieme communie-checklist

Ben je van plan het feest helemaal zelf te organiseren en kun je wel wat hulp gebruiken? Raadpleeg dan hier onze ultieme checklist voor je communie- of lentefeest. Deze lijst zorgt ervoor dat je alles in huis hebt en tot in de puntjes bent voorbereid om een succes te maken van het communiefeest. Van eten en drinken tot decoraties en entertainment, wij hebben aan alles gedacht.
Lentefeest- en communiekleding HUPSA Kindermode kinderschoenen en kinderkleding van top tot teen