Winkelmandje
Gratis verzending v.a. €50
30 dagen bedenktijd
blog_scotch-soda-kinderkleding-hupsa-kindermode

HUPSA Kindermode verwelkomt Scotch & Soda

Leestijd: 3 min

Het heeft even geduurd, maar wat zijn we blij dat we Scotch & Soda vanaf de zomercollectie 2022 mogen aanbieden in onze collectie kinderkleding!

Even kort: waar komt Scotch & Soda vandaan?

Scotch & Soda is een Nederlands kinderkledingmerk wat in 1985 is opgericht in Amsterdam. Maar de huidige vorm van het label bestaat eigenlijk pas sinds 2001. Ooit begonnen met enkel een herencollectie, werd het aanbod uitgebreid met een kledingcollectie voor vrouwen en kinderen. In 2019 werden er ook schoenen toegevoegd.

De kinderkleding van Scotch & Soda kenmerkt zich door de vooruitstrevende stijl van het merk en het gebruik van onverwachte details. Prachtige kinderkleding die betaalbaar is en waar je kids zich goed in voelen. Dat is waar het bij Scotch & Soda om draait.

Scotch & Soda kinderkleding bij HUPSA

blog_kinderkleding-scotch-soda-hupsa-kindermode

De eerste collectie kinderkleding van Scotch & Soda die beschikbaar zal zijn bij HUPSA Kindermode is de 2022 zomercollectie. Deze collectie kenmerkt zich door het gebruik van de frisse kleuren roze, wit, geel en blauw met af en toe een hint naar het groen en oranje.

Voor de jongens bevat de collectie niet enkel t-shirts en shorts, maar ook een hoodie en enkele sweaters. Je hoeft dus helemaal niet te wachten tot de zomermaanden, maar je kan ook in het voorjaar reeds je zoon op pad sturen met een nieuwe Scotch & Soda outfit.

Op ieder kledingstuk vindt je overigens het logo van Scotch & Soda terug. Hetzij als een klein label wat op het de kleding is gestikt, hetzij door een vrij opzichtige print op de voorkant van de t-shirt of sweater. Wel zijn de prints van Scotch & Soda een stuk rustiger en neutraler dan de prints van Molo kinderkleding.

Meisjes zullen de kinderkleding van Scotch & Soda helemaal te gek vinden. In de eerste drop vindt je naast de vrij basic topjes, die dan toch weer heel fijn zijn afgewerkt met kant en ruches, ook zeer elegante rokjes. Deze komen in de kleuren roze en blauw. De roze is ook weer afgewerkt met ruches daar waar het blauwe rokje eerder wat strakker gekleed is.

De zomercollectie kinderkleding van Scotch & Soda bevat dus heel wat moois wat jouw kids helemaal te gek zullen vinden! Shop ze snel of kom bij ons langs in onze Store in Kermt. En zodra Scotch & Soda ook kinderschoenen op de markt brengt, mag je er zeker van zijn dat die bij HUPSA Kindermode te verkrijgen zijn!