30 dagen retourrecht
gratis verzending v.a. €50 naar België en Nederland
klanten geven 4,9 op 5 sterren

Samen sterk tegen COVID-19

We kunnen er niet meer onderuit, het Coronavirus grijpt nog steeds hard om zich heen. We zullen dan ook nog een hele tijd maatregelen moeten blijven nemen om de verdere verspreiding of nieuwe opflakkeringen van het virus zoveel mogelijk te vermijden.

Door de regering zijn er een aantal drastische maatregelen genomen om te voorkomen dat het virus zich in snel tempo verder verspreidt. Maatregelen die nodig zijn om samen de strijd tegen Corona aan te gaan.

Samen sterk
tegen COVID-19

Shoppen in je eigen bubbel. Maak een afspraak.

Bij ons kan je ook buiten de reguliere openingsuren terecht in de winkel. Zo kan je shoppen in een veilige omgeving, zonder wachtrijen of overvolle winkels. En dat zonder aankoopverplichting. Enkel jij en wij in de winkel voor een échte personal shopping experience!

Shop online. Haal gratis af.

Woon je in de buurt? Dan kan je je bestelling ook gratis komen ophalen in onze winkel. Om het helemaal veilig te houden overhandigen wij jouw pakje buiten.

Kies voor ‘Gratis ophalen’ tijdens het afrekenproces en je kiest zelf op welke dag en op welk uur je je bestelling wil ophalen.

COVID-19 beleid in onze winkel.

Om het risico op besmetting zo veel mogelijk te beperken en het shoppen zo veilig mogelijk te laten verlopen is onderstaande beleid van kracht in onze winkel.

  • De overheid legt op dat je alleen naar de winkel dient te komen. Een uitzondering geldt voor minderjarigen.
  • Respecteer in de winkel steeds een afstand van 1,5m.
  • Het dragen van een mondkapje is door de overheid verplicht.
  • Paskamers worden na gebruik ontsmet.
  • Gebruik de aangeboden handgel bij binnenkomst en bij gebruik van de paskamers.
  • Kleding wordt na het passen d.m.v. stomen gedesinfecteerd.
  • De kinderspeelhoek wordt na gebruik ontsmet.
  • Betaal bij voorkeur contactloos of elektronisch.
  • Tijdens de reguliere openingsuren van de winkel zijn er maximum acht personen gelijktijdig toegelaten in de winkel.
  • Kom je op afspraak? Dan zijn enkel jij en wij in de winkel.

Verzendinformatie.

Bestellingen geplaatst voor 14:00 worden dezelfde werkdag nog verzonden. Bestel je in het weekend, dan wordt je bestelling op maandag verzonden.

Alle bestellingen vanaf €50 worden gratis verzonden en dat zowel naar België als Nederland. Bij een bestelling onder €50 betaal je binnen België en Nederland €4,95 verzendkosten.

Zodra je bestelling wordt verzonden ontvang je een verzendbevestiging met daarin je Track & Trace code waarmee je de locatie van je pakket kan volgen.

Betaalinformatie.

In de webshop van HUPSA Kindermode kan je veilig online betalen met:

Bancontact iDeal VISA MasterCard Maestro American Express KBC Betaalknop Belfius ING PayPal

Je transactiegegevens worden versleuteld en je betaling wordt via de beveiligde servers van Mollie afgehandeld. Je herkent de beveiligde internetomgeving aan het groene slotje in je browser adresbalk.

Retourinformatie.

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Omdat het artikel toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Daarom hanteren wij standaard een 30 dagen retourbeleid.

Je krijgt het orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kost van een retourzending bedraagt €4,50 en wordt van het terug te storten bedrag ingehouden. Wij betalen je terug via hetzelfde betaalmiddel waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt betaald.