Molo

Molo kinderkleding

HUPSA en Molo

Het Deense MOLO mag zeker niet ontbreken in onze collectie kinderkleding. Molo staat voor creativiteit en persoonlijkheid, en kinderen houden van de kleurrijke collecties en leuke prints. Wij zijn er zeker van dat jouw kind telkens wel een favoriet zal vinden.

Kinderen op de eerste plaats

Molo t-shirt voor jongens ijsbeer

Molo plaatst kinderen op de eerste plaats. Elk kledingstuk ontstaat vanuit deze filosofie. De kledij voor jongens en meisjes wordt niet gemaakt voor speciale gelegenheden, maar om elke dag vrij in te kunnen spelen. Kinderen hebben kleding nodig waarin ze zich vrij in kunnen bewegen, zich openlijk uiten en zonder angst een wereld van heerlijke mogelijkheden kunnen verkennen.

Molo = prints, prints, prints!

Denk je aan MOLO, dan denk je aan prints. De prints geven persoonlijkheid aan elke outfit. Het design is een mix van clean Scandinavisch en kleurrijke, leuke details en prints. Zo is de kleding van Molo afgestemd op wat kinderen op hun leeftijd cool en hip vinden. Heb je voor jongens de trui met de ijsbeer al gezien? Of voor meisjes de jurk met paarden? Elk kind kan zich wel vinden in één van de vele designs!

Duurzaam en kwaliteitsvol

Kinderen zijn de toekomst en daar zijn ze zich bij Molo van bewust. Daarom werkt Molo enkel met gecontroleerde fabrikanten en kiezen zij steeds voor milieuvriendelijke materialen. Zo is elke collectie steevast Oeko-Tex® gecertificeerd. Molo kinderkleding is bovendien van hoge kwaliteit. Zo zijn ze bestand tegen de grootste avonturen, wasbeurt na wasbeurt.