4 funky flavours

4funkyflavours Kinderkleding voor Jongens en Meisjes

HUPSA en 4funkyflavours.

Net zoals bij HUPSA Kindermode zijn kinderen de grootste inspiratiebron voor 4funkyflavours. Elk kind is uniek en heeft zijn eigen karakter, identiteit en voorkeuren.

Open minded.

4funkyflavours jurkje en 4funkyflavours vest

Kinderen beginnen hun leven met een open vizier. Ze absorberen alles wat ze zien, horen en voelen. 4funkyflavours wil hen door middel van hun collecties aanmoedigen om dicht bij zichzelf te blijven en zo hun persoonlijkheid verder te laten ontwikkelen.

Kleurrijk en verrassend.

De 4funkyflavours kinderkleding is kleurrijk, spannend en verrassend. 4FF maakt steeds gebruik van degelijke stoffen met mooie en kleurrijke prints. Er wordt over elk detail nagedacht. Zo is de kinderkleding van 4ff niet alleen heel erg mooi, maar ook heel functioneel en comfortabel om te dragen.

Duurzame kinderkleding.

4ff schenkt niet alleen aandacht aan het behoud van het milieu. De arbeidsomstandigheden waarin de kleding wordt geproduceerd zijn essentieel voor 4funkyflavours. 4ff eist van zijn leveranciers een hoge mate van certificering. Ook hebben zij als doel om binnen de 2 jaar de gehele productie volgens de Oeko-Tex® standaard te produceren.

4funkyflavours kinderkleding

Verzendinformatie.

Bestellingen geplaatst voor 14:00 worden dezelfde werkdag nog verzonden. Bestel je in het weekend, dan wordt je bestelling op maandag verzonden.

Alle bestellingen vanaf €50 worden gratis verzonden en dat zowel naar België als Nederland. Bij een bestelling onder €50 betaal je binnen België en Nederland €4,95 verzendkosten.

Zodra je bestelling wordt verzonden ontvang je een verzendbevestiging met daarin je Track & Trace code waarmee je de locatie van je pakket kan volgen.

Betaalinformatie.

In de webshop van HUPSA Kindermode kan je veilig online betalen met:

Bancontact iDeal VISA MasterCard Maestro American Express KBC Betaalknop Belfius ING PayPal

Je transactiegegevens worden versleuteld en je betaling wordt via de beveiligde servers van Mollie afgehandeld. Je herkent de beveiligde internetomgeving aan het groene slotje in je browser adresbalk.

Retourinformatie.

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Omdat het artikel toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Daarom hanteren wij standaard een 30 dagen retourbeleid.

Je krijgt het orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kost van een retourzending bedraagt €4,50 en wordt van het terug te storten bedrag ingehouden. Wij betalen je terug via hetzelfde betaalmiddel waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt betaald.