gratis verzending v.a. €50
30 dagen retourrecht
klanten geven 4,8 op 5 sterren

Kinderkleding bekijken en passen tijdens HUPSA Boutique

De volgende edities vinden plaats op
13 maart 2020: 15u – 19u
14 maart 2020: 10u – 17u

Volledige collectie bekijken en passen tijdens HUPSA Boutique

Je hebt het vast ook al wel meegemaakt. Tijdens de ochtendrush kom je tot de vaststelling dat je zoon of dochter’s t-shirt plots veel te klein is. Gekrompen in de was of is hij/zij nu alweer gegroeid?!

Snel maar even naar de winkel… Maar wat een snel tripje naar de winkel moest worden, ontaard in een stressnamiddag: te veel volk, je kind heeft geen zin om te passen want het is of te warm, of te koud, of niet naar zijn of haar zin of… vul zelf maar aan 🙂

Aan jou dus de keuze om online in onze webshop te bestellen of langs te komen tijdens HUPSA Boutique en gezellig te shoppen met het hele gezin in een huiselijke en gezellige (Limburgse 🙂) sfeer. Weg van de drukke kledingketens.

Volledige collectie bekijken en passen tijdens HUPSA Boutique

Bij HUPSA maken we tijd om te luisteren naar jouw wensen en geven we je niet alleen advies over de maat, snit, pasvorm en materialen van onze collectie, maar houden we ook rekening met jouw budget.

Tijdens een HUPSA Boutique kan je onze volledige collectie kinderkleding bekijken en passen. Wil je toch nog een maatje groter of kleiner proberen, dan is dat geen enkel probleem. Want kinderkleding moet niet alleen mooi zijn, het moet ook passen! Zowel qua pasvorm als bij de persoonlijkheid van jouw zoon of dochter.

Bovendien voorzien we een glaasje voor iedereen, is er speelgoed voor de kids en ja hoor… er is ook een sofa voor de partner 🙈

Wil je HUPSA Boutique zelf ook een keer ervaren? Hou dan zeker onze facebook-pagina in de gaten of schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief. Via deze kanalen maken we elke maand de precieze datum en het precieze uur bekend.

Tot binnenkort!
Evelien

De volgende edities vinden plaats op
13 maart 2020: 15u – 19u
14 maart 2020: 10u – 17u

Je zou ook graag