gratis verzending v.a. €50
30 dagen retourrecht
klanten geven 4,8 op 5 sterren

Dress Like Flo

Like Flo kinderkleding

HUPSA en Like Flo

Wij van HUPSA Kindermode zijn heel erg blij Like Flo online te kunnen aanbieden in onze collectie. De kinderkleding van Like Flo is gebaseerd op wat jongens, meisjes én mama’s leuk vinden. En ook HUPSA likes Flo. Flo kinderkleding past volledig binnen het concept van HUPSA Kindermode: betaalbare hippe kinderkleding waar ik mijn kinderen graag zelf in kleed.

Mix and match Flo

Like Flo rokje en Like Flo jurkje

Kinderen dragen graag wat ze leuk vinden en lekker zit. Ze kiezen graag zelf wat ze elke dag dragen. Geen probleem want met Like Flo kan je eindeloos combineren. Een Flo jurk of een rokje voor meisjes, maar net zo goed een trui, t-shirt en broek voor jongens. Alles kan en alles mag. De collecties van zijn steeds samengesteld zodat alles mooi bij elkaar past. Dus wees het ochtendhumeur te slim af en laat je kids ‘s ochtends lekker zelf hun outfit kiezen! Wil je het werk toch uit handen geven, maar niet aan je kids? Wij helpen je graag verder!

Kinderkleding om in te spelen

Like Flo is betaalbaar. Toch worden basics bijzonder door de mooie details en hoge afwerking. Bovendien is Flo kleding van hoge kwaliteit: een wasbeurt meer zal je niet snel aan de kleding merken. De kleding van Like Flo kan nogal wat hebben is dus niet alleen gemaakt om naar te kijken, maar ook om in te spelen en te ravotten.

Dress Like Flo

De kinderkleding van Flo heeft leuke en grappige details die je outfit helemaal af maken. Zo is bijvoorbeeld een Flo jurkje tot in de puntjes uitgewerkt waardoor je dochter zich de prinses van de speelplaats zal wanen. De collecties volgen steeds de laatste trends.

Dress like flo, want met Flo kleding ben je trendy, hip en betaalbaar gekleed!

Je zou ook graag