Sla je slag! Nu tot 50% SALE op de zomercollectie.
De nieuwe zomercollectie van LEGO Wear is geleverd! HUPSA Kindermode kinderschoenen en kinderkleding van top tot teen

De nieuwe zomercollectie van LEGO Wear is geleverd!

Leestijd: 3 min

Daar is hij dan eindelijk, de nieuwe drop van LEGO Wear! Toch wel een van onze favoriete merken jongenskleding. Stoer en speels tegelijk met – zoals in iedere collectie – een knipoog naar het wereldberoemde lego-blokje en het lego minifiguurtje.

Enkele maanden geleden is het designteam van LEGO Wear volledig vernieuwd, en dat is toch wel aan deze drop te zien. Het lego minifguurtje is wel in ieder kledingstuk zichtbaar, maar toch minder opzichtig dan in de vorige collecties. We zien LEGO Wear meer en meer opschuiven naar een echte fashion brand.

Blauw overheerst in deze drop jongenskleding.

In deze drop is de kleur blauw zeer overheersend. In bijna alle kledingstukken komt deze kleur terug. Zo vind je bijvoorbeeld een afbeelding van een lichtblauwe haai op een donkerblauw t-shirt en tegelijk een lichtblauw t-shirt met daarop in het wit de evolutie van het lego-blokje. Omdat de lente en zomer maanden er aan komen eindigt deze evolutie natuurlijk met nog zo een iconisch lego minifiguurtje; het mannetje met de surfplank.

Dat is meteen ook de link die kan gelegd worden met de korte broek in deze collectie want de print van deze donkerblauwe short bestaat uit de groene en lichtblauwe bladeren van een palmboom. Een palmboom in Lego-style weliswaar.. 😉

De nieuwe zomercollectie van LEGO Wear is geleverd! HUPSA Kindermode kinderschoenen en kinderkleding van top tot teen

Ook wat voor een dag dat de zon minder schijnt.

De nieuwe zomercollectie van LEGO Wear is geleverd! HUPSA Kindermode kinderschoenen en kinderkleding van top tot teen
Voor de dagen dat de zon wat minder schijnt zijn er in deze drop twee jongens sweaters beschikbaar. Ben je meer voor de lego-blokjes? Dan is de sweater met wit en blauwe horizontale strepen wellicht je ding. Toch liever de lego minifiguurtjes? Dan is de licht grijze sweater met een iets drukkere print van verschillende lego hoofdjes de juiste keuze.
Last but not least een donkerblauwe joggingbroek voor de dagen dat je zoon niet veel zin heeft om wat uit te steken en liever op de sofa blijft plakken 🙂 Deze joggingbroek is behalve een kleine versie van het lego hoofdje op het linkerdijbeen een zeer neutrale joggingbroek. Dus qua combineren kan je ook hier weer alle kanten uit.

Op en top kwaliteit.

De kwaliteit van de LEGO Wear jongenskleding is écht wel top te noemen. De voorgestelde wasvoorschriften van LEGO Wear geven allen aan dat de kleding in hun laatste drop gewassen mag worden op 40 graden. Kijk maar naar de wasvoorschriften van andere kleding van je stoere kerel of die van jezelf en je zal snel merken dat de meeste kledingmerken zich beperken tot 30 graden. Dus dat straalt toch wel enorm vertrouwen uit vanuit LEGO Wear en hoe overtuigd zij zijn van de kwaliteit van hun kleding.
En weet je wat het allerbeste is? Je hoeft de kleding van LEGO Wear amper te strijken… na het wassen gewoon op een kleerhanger laten drogen en klaar 😉

Meer weten?

Wil je deze drop in meer detail bekijken? Bekijk deze dan in onze shop door op onderstaande knop te klikken.