HUPSA Kindermode Beringen

HUPSA Kindermode Beringen

Welkom bij onze kinderschoenwinkel in Beringen! De place to be voor kwalitatieve kinderschoenen in de regio Beringen, Paal, Heusden-Zolder en omstreken.

Schoenwinkel Beringen

De perfecte schoen vinden voor uw kleintje is nog makkelijker geworden! Bij HUPSA Kindermode Beringen hebben we een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle kinderschoenen van merken als Ocra, Angulus, Pom d’Api, Banaline, Rondinella, Falcotto en Naturino. Met maten gaande van 18 tot en met 40, garanderen wij dat u de ideale maat vindt voor uw kind.

Onze collecties kan je ook altijd in onze webshop raadplegen.

Meer dan alleen kinderschoenen

Bij ons kunt u ook terecht voor accessoires, zoals sjaals, mutsen en handschoenen om uw kind warm te houden tijdens de koude wintermaanden. Maar ook leuke lifestyleproducten zoald kinder make-up, kinderhorloges, zonnebrillen, enz kan je bij ons vinden.

Ook op afspraak, zelfs buiten de openingsuren

Bij ons kan je ook op afspraak terecht in de winkel. Zo kan je shoppen in een veilige omgeving, zonder wachtrijen of overvolle winkels. En dat zonder aankoopverplichting. Enkel jij en wij in de winkel voor een échte personal shopping experience!

Bij ons staat persoonlijk advies centraal tijdens het winkelen. Wij helpen u graag met het vinden van de kinderschoenen met de perfecte pasvorm voor uw kind. Kom dus gerust langs in onze winkel in Beringen om onze volledige collecties te bekijken.

Hier kan je ons vinden

Hoogstraat 9
3580 Beringen
België

Openingsuren
ma
di
wo 10:00 – 12:00 & 13:30 – 18:00
do 10:00 – 12:00 & 13:30 – 18:00
vr 10:00 – 12:00 & 13:30 – 18:00
za 10:00 – 17:00
zo
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang je 10% korting voucher