-10%

Birds goin’ Funky

89,90 80,91

Deze hippe outfit shop je aan 10% korting en bestaat uit een t-shirt voor meisjes van 4funkyflavours en een rokje van Molo. Het t-shirt van 4funkyflavours is in de kleur blauw. Deze donkerblauwe t-shirt heeft lange mouwen, een open halslijn en een gestreept patroon. Het t-shirt heeft drie leuke en kleurrijke patches op de borst, lange mouwen en contrasterende oranje met witte geribde manchetten. Het rokje Brianna van Molo is in de kleur groen. Laat je fantasie de vrije loop met de parkieten die op de Brianna-rok zijn gedrukt. Het heeft een tweedelige rok en een elastische taille met strepen.

T-shirt van 4funkyflavours voor meisjes in de kleur blauw. Deze donkerblauwe t-shirt heeft lange mouwen, een open halslijn en een gestreept patroon. Het t-shirt heeft drie leuke en kleurrijke patches op de borst, lange mouwen en contrasterende oranje met witte geribde manchetten.

Maat op label
39,95

Rokje Brianna van Molo voor meisjes in de kleur groen. Laat je fantasie de vrije loop met de parkieten die op de Brianna-rok zijn gedrukt. Het heeft een tweedelige rok en een elastische taille met strepen.

Maat op label
49,95
Categorie: