gratis verzending v.a. €50
30 dagen retourrecht
klanten geven 4,8 op 5 sterren

4 funky flavours

4funkyflavours kinderkleding

HUPSA en 4funkyflavours

Net zoals bij HUPSA Kindermode zijn kinderen de grootste inspiratiebron voor 4funkyflavours. Elk kind is uniek en heeft zijn eigen karakter, identiteit en voorkeuren.

Open minded

4funkyflavours jurkje en 4funkyflavours vest

Kinderen beginnen hun leven met een open vizier. Ze absorberen alles wat ze zien, horen en voelen. 4funkyflavours wil hen door middel van hun collecties aanmoedigen om dicht bij zichzelf te blijven en zo hun persoonlijkheid verder te laten ontwikkelen.

Kleurrijk en verrassend

De 4funkyflavours kinderkleding is kleurrijk, spannend en verrassend. 4FF maakt steeds gebruik van degelijke stoffen met mooie en kleurrijke prints. Er wordt over elk detail nagedacht. Zo is de kinderkleding van 4ff niet alleen heel erg mooi, maar ook heel functioneel en comfortabel om te dragen.

Duurzame kinderkleding

4ff schenkt niet alleen aandacht aan het behoud van het milieu. De arbeidsomstandigheden waarin de kleding wordt geproduceerd zijn essentieel voor 4funkyflavours. 4ff eist van zijn leveranciers een hoge mate van certificering. Ook hebben zij als doel om binnen de 2 jaar de gehele productie volgens de Oeko-Tex® standaard te produceren.

Je zou ook graag

2 november 2019

Le Chic

2 februari 2020

Tumble ‘N Dry